Hitsauksen arviointi silmämääräisellä tarkastuksella (VT) yritykseltämme Tampereella

Ota yhteyttä ja kysy lisää

NDT-Team Oy tekee ammattitaidolla silmämääräiset tarkastukset (VT) ja muut NDT-tarkastukset eli pintaa rikkomattomat tarkastukset. Toimimme Tampereelta käsin Pirkanmaalla, muualla Suomessa ja eri puolilla maailmaa teollisuuden vaihtelevien tarpeiden mukaan. NDT-menetelmien avulla autamme yrityksiä huolehtimaan tuotteidensa laadusta!

Silmämääräinen tarkastus auttaa pintavirheiden löytämisessä

Silmämääräinen tarkastus on tärkeä menetelmä pintavirheiden tarkastamiseksi. Silmämääräisessä tarkastuksessa kokenut ja koulutettu tarkastaja arvioi hitsauksen tasoa vertaamalla pintaa hitsiluokkastandardin tai jonkun muun standardin tai ohjeen antamiin raja-arvoihin.


Yleensä visuaalinen tarkastus tehdään valmiille hitsauskohteelle, mutta tarvittaessa tarkastus voidaan tehdä myös muiden vaiheiden aikana. Tarkastuksessa voidaan käyttää erilaisia apuvälineitä, kuten esimerkiksi hitsimittaa tai endoskooppia.

Kysy lisää käyttämistämme menetelmistä

Ammattitaitoa vaativa tehtävä

Silmämääräisessä tarkastuksessa korostuu tarkastajan kokemus ja ammattitaito. Meillä NDT-Team Oy:ssä on vahva, pitkäaikainen kokemus NDT-tarkastuksista ja niiden soveltamisesta eri käyttötarkoituksiin. Olemme kartuttaneet kokemustamme monen eri teollisuudenalan parissa, kuten hitsaavassa konepajateollisuudessa, voimalaitoksissa sekä paperi- ja kemianalan teollisuudessa. Anna meidän auttaa sinua kaikissa NDT-testaukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa, tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Kokonaisvaltaista palvelua

Teemme NDT-tarkastukset käyttämällä erilaisia menetelmiä, joiden yhdistelmillä pystymme löytämään ratkaisun vaativiinkin asiakastarpeisiin. Asiantuntijamme osaavat kertoa, mikä tarkastusmenetelmä tai niiden yhdistelmä soveltuu parhaiten sinun tarpeisiisi.


Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Saat meiltä apua oikean tarkastusmenetelmän tai -menetelmien valintaan, tarkan arvion kustannuksista ja huolellisesti suoritetun työn. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Lue myös röntgentarkastuksista
Yhteydenottokuvake

Kokenut tarkastajamme havaitsee pintavirheet jo silmämääräisellä tarkastuksella (VT). Tarjoamme silmämääräiset tarkastukset ja muut NDT-tarkastukset Tampereelta käsin.

Ota yhteyttä!