Tunkeumanestetarkastukset (PT) teollisuuden tarpeisiin NDT-Team Oy:ltä Tampereelta

Katso yhteystietomme tästä

NDT-Team Oy Tampereelta tarjoaa kaikille teollisuuden aloille Suomessa ja ulkomailla niiden tarvitsemat tunkeumanestetarkastukset (PT) ja muut NDT-tarkastukset. Teemme myös röntgentarkastuksia, ultraäänitarkastuksia, magneettijauhetarkastuksia ja silmämääräisiä tarkastuksia sekä näiden yhdistelmiä. Tutustu tarkemmin tunkeumanestetarkastuksiimme ja kysy tarvittaessa lisää!

Tunkeumanestetarkastus sopii hyvin useimmille materiaaleille

NDT-tarkastuksiin lukeutuvassa tunkeumanestetarkastuksessa havaitaan pintaan avautuvat virheet. Menetelmä soveltuu hyvin useimmille materiaaleille. Sitä käytetään erityisesti tasaisille pinnoille ja hitsien tarkastukseen.


Tarkastuksessa käytetään nimensä mukaisesti tunkeumanestettä, joka tunkeutuu tuotteen pintaan avautuviin virheisiin. Tunkeumaneste on pienipintajännitteinen neste, jonka ominaisuuksiin kuuluu voimakas työntyminen pieniin rakoihin. Tarkastus voidaan suorittaa myös fluoresoivana UV-valon avulla.

Kysy lisää

Yksinkertainen ja edullinen menetelmä laajoillekin pinnoille

Tunkeumanestetarkastus on yksinkertainen ja edullinen menetelmä, joka soveltuu laajoillekin pinnoille vesipesuisella tekniikalla. Voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, kun pohdit sopivan tarkastusmenetelmän valintaa omiin tarpeisiisi.


Tunkeumanestetarkastusten ohella teemme röntgentarkastuksia, ultraäänitarkastuksia, magneettijauhetarkastuksia ja silmämääräisiä tarkastuksia. Käytämme myös eri menetelmien yhdistelmiä tarpeen mukaan.

Lue myös silmämääräisistä tarkastuksista

Yhteistyökumppaneidemme avulla toteutamme kaikki tarkastukset

NDT-tarkastustoiminta on standardoitua toimintaa, joka vaatii erityistä ammattiosaamista. Meiltä löytyy vahva, vuosien kokemukseen perustuva osaaminen ja kaikki tarvittavat sertifikaatit.


Omien asiantuntijoidemme lisäksi meillä on käytössämme kumppaneita, joiden kanssa muodostamme kattavan NDT-alan verkoston. Verkostomme pystyy tarjoamaan kaikenlaiset NDT-tarkastukset ja niiden yhdistelmät eri teollisuudenalojen tarpeisiin.


Toimimme Tampereelta käsin paitsi Pirkanmaalla myös muualla Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Olemme palvelleet lukuisia NDT-tarkastuksia tarvitsevia yrityksiä eri teollisuudenaloilta ja olleet siten mukana viemässä eteenpäin yritysten laadunvarmistusta ja toiminnan kehittämistä.

Pyydä lisätietoja
Yhteydenottokuvake

Havaitsemme pintaan avautuvat virheet tunkeumanestetarkastuksen (PT) avulla. Anna meitä auttaa yritystäsi kehittämään laatua Tampereella ja muualla Suomessa!

Ota yhteyttä