Ultraäänitarkastukset (UT) teollisuuden tarpeisiin Tampereelta

Ota yhteyttä ja kysy lisää NDT-menetelmistämme

NDT-Team Oy Tampereelta tekee ammattitaidolla ultraäänitarkastukset (UT) ja muut NDT-tarkastukset. Toimimme Pirkanmaan alueen lisäksi myös muualla Suomessa ja eri puolilla maailmaa teollisuuden tarpeiden mukaan. NDT-menetelmillä tarkistetaan tuotteiden ja materiaalien laatu ilman, että valmista lopputuotetta rikotaan.

Ultraäänitarkastukset materiaalin sisäisten virheiden löytämiseksi

NDT-Team Oy Tampereelta tarjoaa ultraäänitarkastukset eri teollisuuden alojen ja niiden laadunhallinnan ja laadunkehittämisen tarpeisiin. Ultraäänitarkastus on ainetta rikkomaton tarkastusmenetelmä eli NDT-tarkastusmenetelmä, joka paljastaa materiaalin sisäisiä virheitä. 


Ultraäänitarkastusta on käytetty jo yli 40 vuoden ajan materiaalien perusainetarkastukseen sekä hitsien tarkastukseen. Teknologian kehittymisen myötä menetelmästä on tullut entistä varmempi ja luotettavampi, ja se onkin laajalti sekä kotimaisen että ulkomaisen teollisuuden käytössä

Pyydä lisätietoja

Ultraäänitarkastus on tarkka, helppo ja edullinen

Ultraäänitarkastus perustuu ultraäänen heijastumiseen viasta takaisin mittauksessa käytettävään luotaimeen. Materiaalissa olevat säröt ja esimerkiksi liitosviat heijastavat hyvin ääntä. 


Ultraäänitarkastus on tarkka, helppo ja edullinen keino selvittää tuotteesi laatu. Käytössämme on myös vaiheistettu ultraäänilaite, joka avaa uusia mahdollisuuksia vikojen havaitsemiseksi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme mielellämme lisää ultraäänitarkastuksen mahdollisuuksista.

Katso yhteystietomme tästä

Menetelmät täydentävät toisiaan

Eri tarkastusmenetelmät täydentävät toisiaan, ja NDT-asiantuntija osaa hyödyntää ja suositella eri menetelmiä tarkastuskohteesta riippuen. Usein erittäin suurta varmuutta tuotteen laadussa vaativissa kohteissa käytetään esimerkiksi myös radiografiaa. Kokeneet asiantuntijamme osaavat valita tarpeisiisi parhaiten sopivan menetelmän tai eri menetelmien yhdistelmän.


Rikkomaton aineenkoetus on standardoitua toimintaa, ja NDT-tarkastuksia suorittaville henkilöille ja yrityksille on oma sertifiointijärjestelmänsä. Yrityksellämme ja työntekijöillämme on kaikki NDT-tarkastuksissa tarvittava osaaminen ja sertifikaatit.

Lue myös magneettijauhetarkastuksista
Yhteydenottokuvake

Teemme ultraäänitarkastukset (UT) teollisuuden eri alojen laadunhallinnan tarpeisiin Tampereella, muualla Suomessa ja eri puolilla maailmaa.

Kysy lisää!