NDT-Team Oy

Yhtiö on perustettu v.2008. NDT-Team Oy:tä ei omista pääomasijoittajat, vaan yrityksen omistajat toimivat itse toiminnasta vastuullisina tarkastajina. Yrityksen johdon sitoutuneisuus tarkastustoimintaan antaa voimavaroja yrityksen pitkäjänteiselle kehittämiselle ja samalla johto saa tärkeätä tietotaitoa kenttätoiminnasta.

Palvelemme laaja-alaisesti kotimaista teollisuutta

Olemme täysin kotimaisessa omistuksessa oleva tarkastusyritys ja toimintamme perusperiaatteina on ehdoton puolueettomuus (3:s osapuoli) sekä luotettavuus.

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pyrimme luomaan pitkäkestoisia asiakassuhteita, josta hyötyvät kaikki osapuolet. Vaikka emme olekaan suurin toimija NDT-tarkastusalalla, niin palveluasenteemme ja pitkäaikainen kokemuksemme monen eri teollisuudenalan tarkastuksista takaa sen, että palvelumme ovat erittäin korkealaatuisia.

Pirkanmaalta ympäri maailmaa

Kokemuksemme on karttunut sekä konventionaalisilla- että ydinvoimalaitoksilla, konepajoissa (hitsatut- ja koneistetut terästuotteet, perusainetarkastukset valssatuille-, valetuille-, taotuille- sekä HIPatuille tuotteille), paperi- ja selluteollisuudessa, prosessiteollisuudessa (mm. kemikaali-, elintarvike- ja kumiteollisuus). Vaikka toimimme pääasiassa Pirkanmaalla, niin toimeksiantoja olemme suorittaneet myös ympäri maailmaa.

Laajat yhteistyöverkostot

NDT-Team Oy:llä on myös omien asiantuntijoiden lisäksi käytössään yhteistyötahoja, joiden kanssa yhdessä muodostamme vahvan NDT-alan verkoston.

Jatkuva toimintamme sisäinen arviointi ja kehittäminen yhdessä Tason3 palveluiden (PT,MT) kanssa takaavat sen, että asiantuntemuksemme NDT-tarkastuksista on huippuluokkaa. Huolehdimme paitsi osaamisestamme, niin myös jaksamisestamme ja terveydestämme yhdessä työterveyshuollon kanssa tehdyn toimintasuunnitelman avulla.

"Tee aina parhaasi, huonosti tehtyä työtä on turha tehdä ollenkaan."

Jos haluat mukaan laadukkaaseen tiimiimme ja omaat mahdollisesti jo SFS-EN ISO 9712/ EN473 mukaisia NDT-pätevyyksiä, niin ota rohkeasti yhteyttä joko suoraan yhteystietosivulta löytyvien kontaktihenkilöiden kautta tai täyttämällä lomakkeen "Ota yhteyttä"-sivulta.