NDT-tarkastusyrityksemme toimii Tampereelta käsin

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

NDT-Team Oy on NDT-tarkastusyritys, jonka toimipaikka on Tampereella. Palvelemme eri teollisuudenaloja sijaintiin katsomatta niin Pirkanmaalla kuin muuallakin Suomessa ja maailmassa.

Pitkäjänteistä toimintaa NDT-tarkastusten ja niiden kehittämisen parissa

NDT-Team Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, jonka omistajat toimivat itse vastuullisina NDT-tarkastajina yrityksessä. Yrityksen johto on siten sitoutunut käytännön tarkastustoimintaan ja saa myös jatkuvasti tärkeää tietotaitoa kenttätoiminnasta oman työskentelynsä kautta. Johdon sitoutuneisuus tarkastustoimintaan sekä vahva näkemys kenttätoiminnasta antavat voimavaroja yrityksen pitkäjänteiselle kehittämiselle.

Joustava ja tehokas, NDT-Team Oy, Tampere, Pirkanmaa

Joustava ja tehokas

Olemme joustavana ja tehokkaana tunnettu yritys, joka palvelee eri teollisuudenaloja NDT-menetelmiä asiakkaiden tarpeisiin soveltaen.

Kotimainen toimija, NDT-Team Oy, Tampere, Pirkanmaa

Kotimainen toimija

Olemme täysin suomalaisessa omistuksessa oleva NDT-tarkastusyritys, jonka asiakaskuntaan kuuluu teollisuusyrityksiä Tampereella, muualla Suomessa ja myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Korkea laatu, NDT-Team Oy, Tampere, Pirkanmaa

Korkea laatu

Teemme NDT-tarkastuksia korkealla laadulla. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti sisäisen arvioinnin ja kehittämisen avulla.

Asiantuntevaa palvelua kotimaiselle ja ulkomaiselle teollisuudelle

Olemme täysin suomalaisessa omistuksessa oleva tarkastusyritys. Palvelemme kotimaista teollisuutta ehdottoman puolueettomasti ja luotettavasti. Pitkäaikainen kokemuksemme monen eri teollisuudenalan tarkastuksista ja erinomainen palveluasenteemme takaavat sen, että palvelumme ovat korkealaatuisia. Pyrimme aina luomaan pitkäkestoisia asiakassuhteita, joista hyötyvät kaikki osapuolet.


Kokemuksemme on karttunut perinteisissä voimalaitoksissa, ydinvoimalaitoksissa, konepajoissa, paperi- ja selluteollisuudessa sekä prosessiteollisuudessa. Vaikka toimimme pääasiassa Pirkanmaalla, niin meillä on asiakkaita eri puolilta maailmaa, jotka ovat vuosien varrella hyödyntäneet ja edelleen jatkavat osaamisemme hyödyntämistä. 

Laajat yhteistyöverkostot takaavat monipuolisuuden

NDT-Team Oy:llä on omien asiantuntijoidensa lisäksi käytössään kumppaneita, joiden kanssa yhdessä muodostamme vahvan NDT-alan verkoston. Jatkuva toiminnan sisäinen arviointi ja kehittäminen takaavat, että asiantuntemuksemme NDT-tarkastuksista on huippuluokkaa. Huolehdimme osaamisemme lisäksi myös jaksamisestamme ja terveydestämme yhdessä työterveyshuollon kanssa tehdyn toimintasuunnitelman avulla.


Jos haluat mukaan NDT-tarkastusyrityksemme laadukkaaseen tiimiin ja omaat mahdollisesti jo SFS-EN ISO 9712/ EN473 -standardin mukaisia NDT-pätevyyksiä, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Katso yhteystietomme tästä
Yhteydenottokuvake

Tilaa NDT-tarkastukset kotimaiselta huippuosaajalta, NDT-Team Oy:ltä Tampereelta.

Ota yhteyttä